Betingelser for brug af funview.dk

1. Generelt

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Danmark
CVR: 25993888
Telefon: 31 71 82 22 
Email: support@Funview.dk 
www.Funview.dk
  

1.1. Formål og anvendelse 

Funview.dk er en interaktiv webportal til formidling af kultur- og underholdningsarrangementer.1.2. Forbehold for fejl og ukorrekte oplysninger på sitet

Funview.dk fratager sig ethvert ansvar for eventuel forkert information på sitet.
rettelser bedes sendes support@funview.dk.

Ydermere kan vi ikke holdes til ansvar for eventuelle tekniske fejl på siden. Brug af sitet er på eget ansvar. 

2. Oprettelse af profil

    På Funview.dk kan der oprettes en bruger med henblik på at kommentere på eller oprette events.    

2.1. Korrekte oplysninger 

Alle data, som indtastes i forbindelse med oprettelse af en brugerprofil, herunder navn og e-mail-adresse, skal være korrekte for den bruger, som opretter profilen. Det er ikke tilladt at oprette profiler i tredjemands navn, eller ved brug af oplysninger, som tilhører tredjemand. 

3. Brugernavn og adgangskode

Brugernavn og adgangskode er for forbeholdt brugeren og må ikke overdrages eller på anden vis gøres tilgængeligt for tredjemand.  4. Godkendelse og kontrol af indsendt indhold.

  Funview.dk forbeholder sig ret til diskretionært at kontrollere indsendte arrangementer, billeder og steder indsendt til Funview.dk med henblik på at sikre overensstemmelse med Funview.dk’s fromål, retningslijer og gældende lovgivning.  5. Rettigheder 

  Samtlige rettigheder, herunder samtlige ophavsrettigheder, varemærkerettigheder, databaserettigheder og andre immaterielle rettigheder til ethvert materiale i forbindelse med Funview.dk, herunder til grafik, logoer, tekst mv. tilhører Funview.dk. 

6. Fortrolighed og persondata

   

6.1. Fortrolighed 

Alle de oplysninger, du giver Funview.dk, behandles i fuld fortrolighed og i henhold til persondataloven. Dataansvarlig er Funview.dk, som kan kontaktes på den under pkt. 1 anførte adresse.

Funview.dk anvender ikke kontaktoplysninger til at udsende uanmodet markedsføringshenvendelse, ligesom Funview.dk ikke videregiver sådanne oplysninger til tredjemand. 

 

6.2. Hvilke personoplysninger registreres?

  Der foretages alene registrering af de personoplysninger, som brugeren selv opgiver i forbindelse med oprettelse af sin brugerprofil.

Når der logges ind, anvender Funview.dk cookies, dvs. en tekst fil, som gemmes på brugerens PC, og som identificerer brugeren over for Funview.dk.   

6.3. Rettelse eller sletning af data

Brugeren kan selv til enhver tid ved at logge ind på Funview.dk se hvilke personoplysninger, der er registreret og ændre eller opdatere disse oplysninger. Brugeren kan til enhver tid slette brugerprofil, hvorved alle registrerede personoplysninger slettes. Funview.dk er dog berettiget til at gemme oplysninger omkring brugerens betalinger og køb af tjenester i henhold til bogføringsloven.   

6.4. Sikkerhed

Personoplysninger om brugeren opbevares af Funview.dk på sikrede servere, og Funview.dk sørger for, at der iværksættes og opretholdes fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at personoplysninger, som behandles som led i brugerens anvendelse af Funview.dk, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, forringes eller kommer til uvedkommendes kundskab. Af hensyn til sikkerheden omkring Funview.dk logges den af brugeren anvendte IP-adresse i forbindelse med oprettelse af profil samt i forbindelse med eventuelle betalinger foretaget af brugeren.
Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier