Dette arrangement har været afholdt. Klik her for at finde flere arrangementer.
icon

Roskilde Festival 2011

****--
(4 vurderinger)
Dyrskuepladsen i Roskilde
Darupvej 19
Roskilde

Dato
søn
3/7
00:00
MedierLinks

Beskrivelse

Om Roskilde Festival

Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Vi er en non-profit organisation, der består af ca. 25 fastansatte og tusindvis af frivillige. Foreningen Roskilde Festival, der står bag Roskilde Festival, sørger hvert år for, at overskuddet fra festivalen går ubeskåret til humanitære og kulturelle formål.

Frivillige

Under selve festivalen vokser antallet af frivillige, ulønnede medarbejdere til ca. 25.000, som enten arbejder i festivalboderne, bygger scener, passer på folk, telte og biler eller andet. De fleste af de frivillige kommer fra områdets kultur- og idrætsforeninger. Hovedparten af boderne, som er opstillet på festivalen, tilhører foreninger. Det er bl.a. deres ansvar at sørge for mad- og drikkevarer. Det er alle boderne med hver deres særpræg og alle de frivillige fra foreningerne, som er med til at skabe den helt unikke, intime stemning, som festivalen også er kendt for.

Ledelse

Til at forestå ledelsen og koordineringen af festivalen er udpeget fire personer (Henrik Rasmussen, Henrik Bondo Nielsen, Esben Danielsen og Rikke Øxner).

Direktionen

Roskilde Festival er langt det mest omfattende arrangement, som Foreningen Roskilde Festival står bag. Festivalen og de mange andre mindre og større arrangementer, som man er involveret i, koordineres, struktureres og budgetlægges af Foreningen Roskilde Festival direktion, som består af Henrik Rasmussen.

Kilde: Kultunaut.dk
Læs mere
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Roskilde Festival 2011" ?

Vestergaard
72 Funpoints
****--
14. jun 2011 11:29
Total fedt :)
Monica-j
10 Funpoints
*-----
31. maj 2011 12:20
Som altid den fedeste festival i norden! Glæder mig!
Monica-j
10 Funpoints
31. maj 2011 12:16
Det er et meget sjovt arrangement tihifnis (gi mig ine biograf billettter!!!!)
Camilla.Skou
0 Funpoints
*****-
13. apr 2011 16:34
super fedt
Vestergaard
72 Funpoints
28. mar 2011 14:34
Var så fedt sidste år, glæder mig vildt meget til 2011!! :D
Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier