icon

Dragsholm Slot

------
(0 vurderinger)
Dragsholm Slot
Dragsholm Allé 1
4534 Hørve
Tlf: (+45) 5965 3300
Links

Beskrivelse

Dragsholm Slot med tilhørende godsboliger rummer 34 værelser, som alle er unikt og tidssvarende indrettet med respekt for bygningen. Nogle værelser har udsigt til park og skov, andre til voldgraven eller til den smukke, brostenstoppede slotsgård. Alle værelser har naturligvis eget bad, telefon og trådløst internet.

Hvad enten I er to, flere eller mange - kærester, familie, venner kan vi tilbyde et slotsophold med fokus på velvære og fordybelse. Både kulinarisk og kulturelt. Og det gælder naturligvis også, hvis I kommer her i forretningsøjemed.

Ud over slotsparken med de fredede træer og den gamle, smukke rododendronhave, byder egnen omkring Dragsholm Slot også på mange smukke naturoplevelser året rundt. Her kan gæster nyde den høje, blå sommerhimmel, efterårets gyldne blade, de vinterhvide marker eller den forårsgrønne skov. Årstidernes skiften beriger også slotskøkkenet, som altid tager udgangspunkt i sæsonens og områdets friske råvarer.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Dragsholm Slot" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier