icon

Djurssommerhus Djursland

------
(0 vurderinger)
Djurssommerhus Djursland
Lindeparken 56
8410 Rønde
Tlf: (+45) 8637 1414
Links

Beskrivelse

Dette skønne sommerhus ligger højt placeret på en stille sommerhusvej i Følle Strand ved den smukke Kalø Vig i Syddjurssland.

Huset er fra 1975, men har gennemgået en gennemgribende modernisering i 2005. Her er bla. lagt helt nyt skibsgulv i køkken-alrum og stue. Ligeledes er her splint og nyt køkken med køle-/fryseskab i børstet stål, glaskeramisk komfur, varmluftovn, samt opvaskemaskine.

Der er stereoanlæg m. CD afspiller, samt farve TV og DVD. Hyggelig sofagruppe med to sofaer og to dejlige lænestole, nyt ovalt spisebord med seks flotte højryggede læderstole. I husets rummelige entré er et flot skifferstensgulv med gulvvarne, samt vaskemaske indbygget i skab. Der er nyt badeværelse i samme flotte enteriør som køkkenet og med flot toskylstoilet, samt elegant badeniche, og selvfølgeligt er der også her gulvvarme.

Huset har hele tre soverum med plads til to personer i hvert. Et af soverummene har en trekvartseng, et andet har to separate senge med midtergang og det sidste rum har to dejlige køjesenge. Alle tre soverum har indbyggede skabe. Foruden elvarme råder huset over helt ny elektronisk styret pillebrændeovn, der er meget nem at betjene og hurtigt varmer hele huset op på de lidt mere kølige forårs- og efterårsaftener.

Huset har et meget stort panorama glasparti i hele stuens længe med glasdør ud til flot ny bred træterasse med havemøbler og udsigt ned mod Kalø Vig.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Djurssommerhus Djursland" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier