icon

Falkonergården i Fredensborg

------
(0 vurderinger)
Falkonergården i Fredensborg
Davidsvænge 11
3480 Fredensborg
Tlf: (+45) 4848 2583
Links

Beskrivelse

Igen i år åbner Falkonergården med forevisninger på alle søndage i april og maj samt påskelørdag, påskedag og 2. påskedag kl. 14. Der er sket meget på Falkonergården igennem de sidste 20 år. Dengang befandt der sig 3 forskellige arter på gården, nu har vi 7 forskellige rovfugle arter i træning.  Rovfuglene er specialister inden for hvert deres område. Falkene jager fugle (alt fra lærker til traner) - høgene jager skovens vildt (harer, egern) og de største falkonerens rovfugle jager de store vild som fx hjorte. Med dette snilde samarbejde har mennesket i gennem 2-3 tusinde år kunne få lidt forskelligt at spise, når man var træt af får, geder og køer. Udendørs vil årtusinders jagttraditioner med rovfuglene blive genoplivet, og træningen af falke, høge og ørne foregår i et område, som for 700 år siden var Valdemar Atterdags jagtmarker. Nu kan man nyde det smukke landskab med søer, skov og marker som baggrund til falkoneren træning af de store jagtfugle. 

Programmet gennemføres uanset vejret beskaffenhed. 

Ud over de nævnte åbningstider er der også forestillinger Påskelørdag, 2. Påskedag, 2. Pinsedag samt alle dage i efterårsferien.

Se flere informationer og billeder på www.falkonergaarden.dkKilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Falkonergården i Fredensborg" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier