icon

Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter Grenaa

------
(0 vurderinger)
Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter Grenaa
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf: (+45) 8632 5200
Links

Beskrivelse

Der er timevis af oplevelser for hele familien. Både ude og inde.
Der er gyset, når du bevæger dig ned i glastunnelen og befinder dig få centimeter fra rokkerne og de store, frygtindgydende sandtigerhajer. Der er spændingen, når du en sommerdag er med til at lave mad til fiskene og hajerne eller sammen med vores biologer tager på krabbefiskeri. Der er de mange muligheder for at lære og lege – ude og inde.

Ta’ på en virtuel dykkerekspedition

I Kattegatcentrets dykkerklokken kan du også komme på en rejse flere tusind meter under havets overflade. En rejse, der fører dig gennem koralrev, i nærheden af hvaler og hajer – for ikke at tale om nærkontakten med dybhavets utrolige skabninger. Lidt uhyggelig – men meget spændende.

Tør du dykke med danske hajer?

Vi har dykkerudstyret og hvis du har mod og lyst kan du komme helt tæt på hajer og fisk i Oceanariet, Kattegatcentrets største tank på 1.500.000 liter… en anderledes, personlig og for nogen en grænseoverskridende oplevelse.

En solskinsdag på Kattegatcentret

Kattegatcentrets placering yderst i vandkanten ved Grenaa Havn er enestående. Kattegat, der nærmest slikker om husets fundamenter, og havet i almindelighed er temaet for husets funktion, og husets arkitektur er på flere niveauer formet med maritime forbilleder.
Huset åbner sig mod sine omgivelser: hav, himmel og kyst, så de indgår i helheden. Vi glæder os til at vise dig det hele. Du kan lære en masse. Måske bliver du lidt våd og meget træt. Men vi tror, du vil nyde det. Velkommen i Kattegatcentret.
www.kattegatcentret.dk
Mandage i januar, november og december lukket 

Skoleferier og helligdage12/2 - 20/2                           Vinterferie                            10-16  21/4 - 25/4                           Påske                                   10-17  20/5 - 22/5                          
Store Bededag                      10-17    2/6 - 5/6                               
Kr. himmelfart                      10-17   11/6 - 13/6                             Pinse                                   10-17  15/10 - 23/10                      Efterårsferie                         10-17  27/12 - 30/12                   
Jul og nytår                          10-16


Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Kattegatcentret - Danmarks Hajcenter Grenaa" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier