icon

Ahl Strand - Djursland

------
(0 vurderinger)
Ahl Strand - Djursland
Ahlvej, Ebeltoft,
8400 Ebeltoft

Beskrivelse

Lavt vand, sandbanker og fugleliv. Vandet på begge sider af færgehavnen er lavt og varmt, med store sandøer der kommer frem ved lavvande. Strandene tiltrækker store mængder af fugle, så her er altid noget at kigge på, og masser af mulighed for at børnene kan bygge sandslotte.
 
Lige vest for molen med vindmøllerne bliver vandet dybere og friskere. Her er bunden afvekslende med sand, ler, sten og tang – lige til en tur med snorklen. Rundt om Ahl Hage bliver bunden igen fin sandbund. Ahl Hage nordstrand er speciel. Mod vest er der skov med lavt egekrat; mod øst en flot græsset strandeng, mens stranden hele vejen er sandstrand med lavt soppevand. Ved den nordlige P-plads er der turfoldere til Ahl Hage.  


Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Ahl Strand - Djursland" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier