icon

Agger Havn Feriecenter - A1plus2 Formidling

------
(0 vurderinger)
Agger Havn Feriecenter - A1plus2 Formidling
Havnevej 1, Krik
7770 Vestervig
Tlf: (+45) 4096 5422
Links

Beskrivelse

Brug for ren forkælelse ? besøg det veltrimmede Agger Havn Feriecenter - beliggende i Nationalpark Thy – Danmarks første - indviet i 2008. Oplev vor fortryllende, uberørte, rå og barske natur - naturfredet siden 1970. Agger er omgivet af Vesterhav, Limfjord og tre store søer. Priser pr. uge fra kr. 1.960,- til kr. 3.544,- i højsæson. Gode fællesfaciliteter inkl. smagfuld restaurant. 60m2 velindrettede lejligheder med 3 soverum og træterrasse.

Indretning:

Stueetagen er på 45 m2. Den består af en stue, som er hyggeligt indrettet med gode møbler og farvefjernsyn med parabol (Eurosport, Sat 1, RTL, DR1og TV2). Åbent køkken, hvor køkkenindretningen er forskellig fra den ene lejlighed til den anden.”klik” www.a1plus2.dk eller ring og spørg. Der er toilet med bruseniche. Varmt og koldt vand.  Desuden er der i stueplan et soverum med 2 sovepladser.  Alle rum har el-varme..

På første sal er der 15 m2 beboelse, som er indrettet med to soverum med max. 4 sovepladser. El-varme

Udvendig 20 m2 åben sydvendt terrasse. Havemøbler med 4 stole. Indkøb ca. 1.000 meter. Vesterhavs-Strand ca. 1.600 meter. Fjord: ca. 300 meter 

Placeringen af feriecentret er iøvrigt lige midt i et naturområde med masser af „vand-kig“ om ikke fra terrassen, så ikke langt fra lejligheden – Vesterhavet, Limfjorden og 3 store søer. Der er et supermarked og en fiskeforretning i Agger til at dække det daglige forbrug. Dertil kommer nogle caféer og restauranter, kiosker og enkelte andre forretninger med brugskunst o.lign.

Faciliteterne nævnt nedenfor er til fri afbenyttelse!

Udendørs:
Minigolfanlæg og børnelegeplads med strandsand. Desuden er dér en petanquebane og en boldplads med to fodboldmål og et net til beach-volleyball.

Indendørs:
Dér er et sportsrum med 2 bordtennisborde, et billardbord og et fodboldspil.
Ved siden af er der en schwimmingpool med sauna. Møntvaskeri med en vaskemaskine og en tørretumbler.

Endvidere er dér også en god restaurant med veltillavet mad til fornuftige priser.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Agger Havn Feriecenter - A1plus2 Formidling" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier