icon

AQUA

------
(0 vurderinger)
AQUA
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg
Tlf: (+45) 8921 2189
Links

Beskrivelse

I AQUA Ferskvands Akvarium kan man på tæt hold opleve den sjældne ferskvandsodder, bæver, vaskebjørn, mink, fugle, danske ferskvandsfisk, salamandre, frøer, insekter og et væld af vandplanter fra danske søer, åer og damme.

AQUA har mere end 1 million liter vand og et 12.000 m2 stort parkanlæg. Ferskvandsakvariet er bygget på en anden måde end andre akvarier. Den cirkelrunde AQUA-bygning er sænket ned i en stor sø. Den besøgende er derfor lige i begivenhedernes centrum, og kan - gennem de store akvarieruder - opleve det spændende liv i søen udenfor. Et besøg i AQUA bliver på denne måde en spændende rejse - over og under vandet.

Særlige arrangementer uden for åbningstid kan aftales. Rundvisning mod bestilling kr. 575,00. Hver lørdag og søndag er der rundvisninger kl. 14.00. Dog ikke i juli måned.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "AQUA" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier