icon

Afgrunden ved Vissenbjerg

------
(0 vurderinger)
Afgrunden ved Vissenbjerg
Afgrunden, Lergyden 4
5492 Vissenbjerg

Beskrivelse

Et Trappelandskab
Landskabet ved Vissenbjerg - især det sydlige område -leder tankerne hen på en kæmpetrappe, hvor fladtoppede bakker udgør trinene.
På det øverste trin, cirka 120 meter over havet, ligger Vissenbjerg by. Tager vi nu et skridt mod syd, kommer vi via en stejl skovbevokset skråning til det næste trin - cirka 40 meter længere nede. På dette trin ligger en stor del af denne folders vandreruter- nemlig ved og omkring bl.a. Fuglevig. Vandreruterne følger trinets sydlige kant, og herfra er der en fin udsigt til det tredje og sidste trin nedenfor den cirka 30 meter høje skråning mod syd. Trinet her er ikke så plant og glat som de to første, fordi det består af et små
bakket landskab med moselavninger.
Fra det øverste eller det næstøverste trin kan vi mod syd tydeligt se bakkelandskaber med en helt anden form (nærmest ægformede bakker) nemlig bl.a. de fredede Frøbjerg Banker og Brændholt Bjerg.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Afgrunden ved Vissenbjerg" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier