icon

CABINN Scandinavia

------
(0 vurderinger)
CABINN Scandinavia
Vodroffsvej 55
1900 Frederiksberg C
Tlf: (+45) 3536 1111
Links

Beskrivelse

CABINN Scandinavia er beliggende på Frederiksberg i rolige omgivelser nær Forum og Metrostation med kun 10 min. gang til Rådhuspladsen. Hotellets 201 værelser er et mix af Standard, Familie og Commodore Class.

Alle CABINN hotellerne bygger på samme koncept: Centrale beliggenheder i byerne, komfortable værelser og faste lave priser hele året. CABINN ejer, driver og indretter selv alle hotellerne, hvorfor vi bedre end andre er i stand til at tilbyde en optimal balance mellem pris og kvalitet.

Hos CABINN lover vi ikke mere end vi kan holde. Vi repræsenterer et ærligt, godt og prisbilligt hotel-koncept, hvor gæsten skal have en god overnatning uden at betale en formue. Vores priser er markant billigere end vores konkurrenter med samme eller tilsvarende centrale beliggenheder. CABINN's motto er Sleep Cheap In Luxury.

Forklaringen på vores lave priser er, at vi - udover en ensartet og rationel drift - har lidt mindre værelser. Selv om værelserne er lidt mindre, er der absolut ikke gået på kompromis med noget, hvad angår funktionalitet og komfort. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet, TV, telefon og gratis kaffe/te faciliteter. Gratis internet på alle hoteller.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "CABINN Scandinavia" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier