icon

Caféhaven - overnatning og B&B

------
(0 vurderinger)
Caféhaven - overnatning og B&B
Caféhaven, Vråvej 423, Børglum
9760 Vrå
Tlf: (+45) 2224 0751
Links

Beskrivelse

Caféhaven er en gård med en utrolig skøn have omgivet af masser af dejlig natur. I Caféhaven kan vi tilbyde eksklusiv overnatning i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Caféhavens værelser og bad er nye, og på værelserne er der håndklæder og sengelinned. Caféhaven har bålplads, stor fælles terrasse med grill, som gerne må benyttes.Caféhaven byder også på en udsøgt morgenbuffet med hjemmebagt morgenbrød, te og nybrygget kaffe.

Caféhaven har en utrolig god beliggenhed, da mulighederne er mange for oplevelser. Caféhaven ligger under 1 km fra Børglum Kloster og Den Gamle Smedie. Der er kun få kilometer til turistbyen Løkken, hvor der er en vidunderlig strand.

De nævnte priser er vejledende. Priserne er inklusiv sengelinned og håndklæder. Morgenmad tilbydes. Se mere på Café Havens egen hjemmeside.

Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Caféhaven - overnatning og B&B" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier