icon

Blokhus Camping

------
(0 vurderinger)
Blokhus Camping
Aalborgvej 62
9492 Blokhus
Tlf: (+45) 4044 9096
Links

Beskrivelse

Blokhus har det hele!
Campingpladsen ligger kun ca. 900 m fra én af Europas bedste badestrande.
Indenfor en radius af ca. 1 km finder du i Blokhus og Hune tre store supermarkeder, to bagerier, et stort udbud af spisesteder med alt fra grillbarer og caféer til finere restauranter samt mange kvalitetsbutikker med tøj, interiør, sport med mere.

I Blokhus findes desuden et indendørs badeland samt et fitness/wellness center, og lige udenfor campingpladsen finder du den helt specielle Blokhus Klitplantage, hvor der er flere afmærkede vandre- og cykelruter. Der er derfor gode muligheder for at lade bilen stå, når du bor på Blokhus Camping.

Blot 2-3 km fra campingpladsen ligger der en 18-hullers golfbane og ca. 4 km fra pladsen ligger Fårup Sommerland, der af mange kaldes for Danmarks bedste sommerland.
Blokhus ligger desuden centralt i Nordjylland så der er mulighed for f.eks. at køre til Skagen, tage på shopping i Aalborg eller besøge Nordsø Oceanarium i Hirtshals. Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Blokhus Camping" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier