icon

Camp Hverringe

------
(0 vurderinger)
Camp Hverringe
Blæsenborgvej 200, Bøgebjerg Strand
5380 Dalby/Kerteminde
Tlf: (+45) 6534 1052
Links

Beskrivelse

Fyn er fin og det er Camp Hverringe også. Her kan hele familien nemlig slå sig løs til lands og til vands i et af Danmarks mest solrige områder. Med Hverringe Gods som ejer af pladsen er der ikke bare sørget for herskabelige naturomgivelser. Med løbende renovering og 5 stjerner er også faciliteterne i særklasse.

Nyd de lækre familie baderum. Glæd jer over de flotte faciliteter: De lækre køkkener skaber gode rammer for dejlig sommermad. Og med varme i gulvet i alle bygningerne kan både fødder og badetøj blive varmet op i en fart. Så pak taskerne og lad hverdagen blive hjemme. Nu er der lagt op til en ferie for livet for hele familien.

...på stranden
"Børn må være meget overbærende overfor voksne", hedder det i det skønne eventyr "Den lille Prins" med en henvisning til de voksnes alvor. Men på Bøgejerg Strand Camping står ferien først og fremmest i børnenes tegn. Her er f.eks. direkte adgang til vores egen børnevenlige strand, hvor der både er plads til det første møde med havet - og til vild leg med strandvolley og vandtrampolin.

...og ved poolen
Den nyrenoverede pool er også et sikkert sommerhit for alle vandhunde. Her kan børnene boltre sig i to børnebassiner, hvor vandet altid er dejligt varmt. Og med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksne. Hvis de da ikke hellere vil indtage pool-cafeen og nyde en kop kaffe, en is eller et let måltid mad- og udsigten til de plaskende unger.Kilde: visitdenmark.dk
Læs mere


Der er ingen billeder i galleriet
Der er ingen videoer i galleriet
Du skal vente 30 sekunder før du kan skrive igen.
Hvad synes du om "Camp Hverringe" ?

Funview
Havnegade 29
DK-5000 Odense C
Email: mail@funview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Funview?
På Funview kan du finde alt inden for bl.a. film, kunst, teater, caféer og seværdigheder og læse hvad andre brugere mener om det. Desuden kan du oprette en Funagent som informerer dig om når der kommer arrangementer som har din interesse! Som virksomhed eller arrangør kan du gratis tilføje arrangementer samt tilkøbe ekstra profilering hvis du virkelig skal ses.
Kort og godt:
  • Find kultur og underholdning
  • Læs og skriv brugeranmeldelser
  • Opret en Funagent
  • Tilføj indhold og vind præmier